EASTBOURNE

Tjoohej!
sitter pa ett internet cafe nu sa jag tankte blogga lite. vi har det superbra har! midsommarfirandet igar blev lite annorlunda om man gamfor hur det brukar avra,men det va kul anda! satt lange pa stranden & sant.  om mindre an en vecka kommer jag hem oxa. tiden har gatt jatte fort! shoppat en massa % pa tisdag far vi en hel shoppingdag i london med,najs! overvikten pa min vaska pavagen hem kommer bli ganska mkt.  vi hors snart,jag ville mest bara saga att jag lever.puss!


HÄLSNING

Hejsan få fina bloggläsare! :)
nu har jag sommarlov vilket känns jätte skönt! typ tio veckors lov nu. förlåt för den dåliga uppdateringen (igen) men det har varit så mkt denna veckan.ni skrattar säkert åt mig vid detta lagret,haha. nu har jag i alla fall packat klart. åker ju med några vänner på konfa läger till ENGLAND imon i tre veckor! ska bli jätte roligt. igår var alla åttor på skolan på liseberg. dagen blev rirkigt lyckad. slänger in lite bilder från idag & igår tänkte jag. men först så tänkte jag bara säga att ni får ha det jätte bra här hemma i sverige eller var ni nu tänker befinna er. själv vet jag inte om jag kommer att kunna blogga men ska försöka hitta något internetcafé någon dag,
annars så hörs vi den 2/7! puuuss&kraaam


pariserjulet rockade tydligen fett enligt mig! :D

julia var glad! (:

såhär såg jag ut idag på skolavslutningen! jag har skor på mig även om det inte syns (:


AFFIRMATION


HEJ! denna helgen har varit super & jag har blivigt många hundra bilder rikare!  sånt gillar vi :D
imon är vi lediga så då kommer dagen att spenderas vid saras pool,mysigt! denna helgen har jag varit helt besatt av att savage gardens låtar.så gissa vad jag gör nu?! hehe. så,jag ska inte tråka ut er mer än nödvänligt,så jag slutar här,bye!

SUNSHINE

Hejsan!
blev väckt av solen idag,vadå härligt? jag älskar det. har börjat packa nu. eller ja,jag tog ner väskan,alltid en början,haha. sen har jag ju även solat såklart! dessutom så invigde jag min nya bikini det är den rosa som jag skrivigt om innan som flyttat hem till mig,kommer bli flitigt använd i sommar vill jag lova!
just ja,igår såg jag SATC 2! så himmla fina kläder säger jag bara. & filmen va såklart oxå bra :) 
nä,nu ska jag inte spendera mer tid framför datorn. sticker hem till en kompis för att träffa henne i många många timmar,puss!

2:a JUNI




Godmorgon!
solen har hittat till skåne & det gillas.hoppas på att kunna sola senare idag! igår vardet ju sååå tråkigt väder & det regande typ hela dagen. då passade jag på att fixa lite saker inför resan,inte ens två veckor kvar nu,lite smått nervös..över vadådå? jag vet faktiskt inte riktigt,men det ska i alla fall bli riktigt kul. jag köpte bland annat 2 par skor som ni ser bild på där uppe. dom "färgglada" var jag lite tveksam på,fast dom är ju ändå lite coola,så dom fick följa med hem! nu ska jag gå & sätta upp håret & sen sticka till skolan,KRAM!

RSS 2.0