cold, both outdoors and indoors

γεια,hei & やあ
hej med annat ord,haha. detta va då på kinesiska & något annat (:
bara för att jag har oooootrooligt tråkigt! vi hade orientering idag i skogen..jag & amanda sprang tsm,duktigt flickor dedära!mahahhaa.det skulle jag inte säga,okey,vi va väl okej,men inte mer. det va läskigt,fy fan ja. men i mål kom vi,men några minuter för sent..vi dog i alla fall inte (y)
nu frysr jag über mycke.eller ingentligen bara om handen?!!  ena handen är som vanligt & andra svinkall,scarry.
jag är sleeeeeten också! men ikväll är det i alla fall nån "vip" sak hos MQ. typ 20% rea,wihoo! ska dit med mamma senare då äre tänkt :) hoppas jag hittar något fint. puss & hejdåå!


Do not forget to watch idol!

Heeeeeeeeej!
nu är jag hemma! :) skolan va som vanligtmhelt okey! fast det va verkligen svinkallt,så jag fick inte alls ha min kofta ifred,hahaha! nu har jag alltså dansat.det va inte direkt min dans dag idag,hoppas på torsdag:D
tänkte visa outfit bild från idag igentöligen,men nä,jag har ju dasat & har därför inte vanliga kläder på mig.så det får bli en "dagens accessoarer" istället,enjoy!men först..

låten vi har på dansen är cooool! ;) jag vet att jag skrivigt om låten innan,men då kunde jag inte lägga in låtar här.


lila ;)


rutig&randig halsduk: vero moda ca 200 tror jag de va!
söta små rosett örhängen: vero moda ........

hejdå!

hoppas hoppas :)


woho! nu har jag skickat in en kommentar till emelie & hoppas på att vinna denna rosa fina mini pc!
Önska mig lycka till! :)


Diktatur handlar det om...

heej sötnosar!
sitter & övar in allt vi har om diktatur i läxa tills imon.inte så super mycke med svårt att få in i huvudet.
kom nästan precis hem från ammmaanda,vi hade kul! ;)
ska fortsätta träna lite mera på läxan & sen är det dans(: ska nog ta på mig min vinter jacka påväg dit,för det är så kallt&den är mysig,om de inte fortsätter regna såklart!

här har ni två bilder på mig,den sista är riktigt fin,hahaha.eller inte! :D


onödigt inlägg eller vad? :D

helloj,sitter i datasalen nu & har verkligen super tråk! man kommer inte in på vissa sidor :(  alla senaste uppdataeringar på bloggar osv. finns ikke. snart ska vi ha skolans val,hoppas det blir kul! efter skolan ska jag träffa amanda :)  puss på det!

Life is a mistery.

hejsan bloggen!
har blivigt mer & mer kass uppdatering här.men jag är som jag är,hopplös.ingen groda alltså! hahaha,nä.
idag har jag bara varit allmänt seg typ.söndagar är ofta dryga.har jag varit ute i skogen & gått.mysigt.sen så har jag pluggat,inte så mycket för det vart inte alls kul,plugg är aldrig kul,right?! det är bara fyra små skoldagar denna veckan som kommer,gillas? jaaa,absolut! :) pusspuss

jag gillar denna :)


 we are golden-mika ;)

Thanks..

hejsan :)
tänkte skriva det sista inlägget för idag nu. mamma kom hem för nån timma sen,hon har varit i Paris med några vänner. fick tröja,halsduk,roxy pånbok & annat av henne,tack,älskardig! även om hon inte läser min blogg (;
japps,så nu ska jag ialla fall nanna kudden,för jag är trött,riktigt trött. vi hörs antagligen imon,puss&godnatt

It's dark outside.

Hej hopp,har inte uppdaterat sen i torsdags,slöis! jag har haft tid om jag velat,men jag har inte alls haft lust.nu ska jag i alla fall lyckas få ur mig ett par rader tänkte jag :)
idag är det ju lördag.denna dagen har tillbringats med amanda.träffade julia&emmie en stund också!love.
hahaha,när jag & amanda åt innan idag,så rätt som det va börja det tjuta i hela huset :o höhöh. & ja,det va brandlarmet. det va på i några minuter för vi fattade inte hur vi skulle stänga av det,smart va? ;)
sen har vi också avklarat "höst skriket",tjallalala.  inte bara ett iheller. så hörde ni många skrik idag runt halv tre så kanske det va vi (y)(a) har även hunnit med en tur på center syd.köpte inget alls idag,men det gjorde jag igår när jag va där med sara,ett linne från gina (: här även städata lite ,mitt rum såg förjäkligt ut,men nu är det fint! :D  ´det blev ett ganska så långt inlägg i alla fall,ha det bra,puss!

This Thursday.

hej finaste!
har precis kommit hem,  stressig dag men endå rolig. mötte upp amanda efter skolan,sen fika vi & snacka & sånt mysigt,love you!efter det massa läxxa.tog tid om man säger så.sen dans (y) kände inte av min "sträckning" så jag är mycke nöjd!ska gå & äta nu,as hungrig. see yaa!! puss

inte så dära super långt kvar!



bara för att  jag tyckte att detta va coolt så har jag härmat ellen! :) höhö.                                                   

läxorna=avklarade!

god kväll,hmm..okey.det dära lät lite väl "gamalmodigt" ;)
jag som ni säkert läste så är läxan klar,tog nästan en timma idag! nu sitter jag & äter äpple,tredje idag kanske?! jag är beroende. idol är på,på tv:n & jag kollar iblan.shit va nervös jag hade varit om jag skulle stå där & sjunga :o
& juste,denna helgen kommer bli asbra!:D

bild sen i lördags.  jag har lite annorlunda minn haha x)


gossip girl med eeemmmmaaa ofc!

hallåå sötnosar!
uppdateringen har varit lite seg,I know! men nu är jag tillbaka,wihhooo!  jag & emma kollar gossip girl just nu,sjukt bra program :)  annars typ bara  "tjejsnack" ,,alltså inte spelet dårå. helt vanlig onsdag i skolan idag,bearbetningstid,ganska så chill dag med andra ord. sen på idrotten va det bad,roligt!  men shiiitt,så mycket vatten jag svalt,äkligt jag vet,hahhahaha.kanske så laddar jag upp lite bilder ikväll i bloggen,sen i helgen!
nu väntar gossipgirl igen,pausen är slut,vi ses puss&kram!

måndagärdetidag!

heej babes!
nu är det måndag "kväll"  & jag ska snart dansa :)
men föst lite allmänt om dagen;  skolan va helt ok! sista lektionen va det skolans val. massa dans idag på det,haha.men det va kul,tjalalalalla. jag har fått fler besökare här på bloggen & det gillas! jag & amanda  gjort lite allt möjligt idag,hihi.tyskläxa väntar just nu,men det är typ bara några rader man ska läsa/översätta så det klarar jag nog ganska så snabbt,vill ju mycket hellre sitta här vid datan& vara social,ja,fördet vill jag! ja har kopierat ett papper idag i familjens nya skrivare/kopiator/skanner (i)  va tvungen att berätta det för pappsen,lycklig. han försökte lära mig igår hur man gjorde & jag hängde väl inte riktigt med i beskrivningarna,men idag så provade jag mig fram & det funka!hahaha,så teknisk jag känner mig,eller inte. what ever..nu ska jag ialla fall kika runt på lite olika bloggar innan jag tar itu  med läxan,puss&kram

haahahahhahahahahha

hej
hallå
hejdå! :D;)(A)

mysdagar är mysiga!

Hej bloggen :)
jag vill ha riktig höst.hittat massa fina saker,tröjor,halsdukar & sånt som jag vill ha. sååå mysigt med hösten.den kommer ju nån gång,men just nu vill jag verkligen att det ska bli höst på direkten,sånt här "mitt i mellan" väder är inte så nice.har träffat amanda lite idag (L) sen har jag för det mesta bara varit allmänt seg.höhö.nu har jag precis gjort ett fint collage av bilderna jag & manda tog igår med systemkameran,love!  ha det bra alla.puss!


GOD MORG0N :)

lördag nu & jag är riktigt glad.igår kväll träffa jag amanda & sara & andra,mys!
och idag har jag  riktigt ont i kroppen.igår efter att vi sprunigt,kunde jag knappt gå,haha.lite bättre är det ju nu,men ändå ;) ska träffa min bästa & älskade kusin amanda senare idag.sen kommer den andra amanda också(L) måste bara påpeka att jag är in love with saras systemkamera! gaahhh,så fin.  vi tog massa flumbilder igår.myckemycke fina blev dom :) aa,nu ska jag gå & göra migklar för jag vill träffa manda så fort som möjligt,puss!

vi laddar!

hejhejhej :)
om en timma är vi ute & springer. gaaahh,nervööss är vad jag är! jag & sara laddar..dricker vatten,sara "vila"  & nu ska hon hämta sina energi tabletter.vi är lite överdrivna,men vad spelar det för roll?!  vi är bara oss själva,tjalalalalal.sen ska vi bada i hennes pool,säkert svin kallt,men men.bada ska vi göra i vilket fall som helst.
lycka till alla ni som ska springa,kiss and goooodbye!

torsdag;amanda :)§

hallåå sötnosar!
varit en ganska vanlig dag idag:) förutom att amanda fyller år,så ett stoort grattis till henne! hemkunsap & sånt i läxa men de e redan fixat,nästan ialla fall.man vill ju inte sitta med det sen ikväll efter dansen,höhöh. ja,eftersom det är torsdag så är amanda här,vilket är sjukt bra!  om nästan en timma ska vi då sticka till dansen & träna.skönt,jobbigt & kul.imon är de skoljoggen.hoppas att det går bra.. :) lyssnar på massa remix låtar nu,speedade låtar med ett annat ord,amadna sjunger med,tjalalalal.aaa,hade bra alla!
lots of love/ matilda

outfit :)




tröja & linne : Jc
jeans leggings: Gina

just nu; Idol..

hallåå ;) sitter & skrattar just nu! askul tant som va med i idol.hahaha. innan va det tvåå riktigt bra killar. :)
har precis ätit & duschat.dansen idag gick bra,fast det känndes typ som att kroppen gjorde det den skulle & jag vart någon annan stans?!.jag är trött.skolan var vartfall också helt okej,ganska mycke rast för en gång skull!

Dagens låtar; "Sweet dreams& "Knock you down"  

ha det bra,puss!

school completed :)

hejsan hoppsan allasötnosar! idag äre måndag & jag har slutat skolan för idag.va hos tandläkaren imorse,gjorde inte ett skit där.dom bara "använder du tandtråd?" sen fick jag i princip gå..sköönt! skolan va helt okej,inte någon lektion idag som va speciellt jobbig,de gillas,haha. hade första "skolans val".  något som heter "I love rock'n roll" tror ja,med sara,amanda & massa annat trevligt folk.vi dansade.sara & jag dansade pardans,jag går inte in på fler detaljer,tralalala.kollar lite på "Top Model" nu.snart är det läxa som gäller,imrrn är det läxförhör/prov. :( ikv är de dans.med ellen & amanda,mycke kul :)   love ♥

ammmaanda!

163 foton har vi tagit idag,tjalala.egos på hög nivå!men ni får inte se några bilder på oss,blev nästan bara massa flipp bilder,höhö.innan idag va jag ute & sprang,så jäkla jobbit va det..sen kom amanda & ja,ni vet ju ialla fall lite vad vi har haft för oss :)


en end "blomma" fanns de på denna gräsplätt :)

puss& hejdå!

vi är bäst!

hejhejhejhej :)
amanda är här nu,lovelovelove.
hejdå! :D

tonight..

tja på er! jag är rastlös,sjukt rastlös.ska nog kolla film snart. har typ bara tjockat massamassa godis nu & glott tv i en evighet,höhö.  minns inte ens namnet på filmen.typ något med grav var det nog ialla fall!? den va engelsk,me sån riktig engelsk humor,aa,hoppas den är bra! sen ska jag nog sovvaa,tröttis som  jag är,man blir ju det när man inte hittar på något.


avslutar med en bild från förra året eller förrförra? äh,skit samma,det va länge sen.de var nog när jag var inne i min nästan bara svarta kläder period,hhaha fint klädval,tycker ni inte det? nä,absolut inte! tss... godnatt! ;)

...

hejsan läsare! :)
lörda nu & jag är lite smått rastlös..har avrit på center syd & köpe vinterjacka+boots(ja,ni fattar nog även om ja int stava rätt) & lite annat :) lite senare så ska jag träffa amadna,annars blir det nog en ganska lugn dag.aa,meningslöst inlägg,vi hörs! puss

feeett coolt!

simsoaks ena låt spelades som "bakrundsmusik" i idol,den första låten man hörde idag typ :)

milkshake is the best..

hej sötnosar!
nu är det frdag kväll & jag mår asbra!skolan va helt okej,för det mesta ialla fall:)sen sara.vi försökte göra milkshake med mixern.men all mjölk rann igenom all skit (genom mixern då) & ut på diskbänken,haha x)
tillslut blev det endå milkshake,tjalalala.har avrit på ecneter syd oxå & hittat årets vinter jacka,ska nog köpas nu i helgen hoppas jag :) aa,vi har haft det allmänt bra & kul.jag älskar dig! snart idol & sen typ ännu mera data tror jag,puss!

träningsverk i bena..

hejsanhoppsan,
torsdag kväll & jag är riktigt glaad! skolan gick snabbt,sen träffa jag amanda kusin! mycke kul & sånt,som vanligt.vi har varit & dansat nu också:) ny grupp dessutom. svettigt,varmt,jobbit & skit kul,tjalala. ska gå & plugga lite hemkunskap nu,hoppas det går undan,för jag har annat att syssla med som är mycke mer roligt,pussen!

090909

tjollahopp,
har precis övat in massamassa biologi.astradigt! emmmaa va här innan:)  riktigt mycket speedade när vi va ute & typ trötta inne?! höhö.men så kan det gå iblan.love you! snart börjar Idol & självklart ska jag kika på de..men först måste jag städa mitt rum.bombnedslag med kläder,kul att plocka fram men tradigt att plocka undan,borde vara tvärt om,I think!

vad ska ni göra ikväll?
puss&kram!

nu är jag näst in till död.

hejhejhej!
jag är hellt speedad nu. det är nästan helt vanlig tisdag & jag har varit i skolan.den va helt okej,fast bajs många läxor har jag fått! :( sitter & småkollar idol nu. vissa är så jäkla duktig & andra suger. haha,inte för att vara taskig,men det är riktigt kul att kolla på dom som misslyckas totalt,skriker gör dom oxå!!
btw dans idag igen,wiho. inte en heller.utan tre,alltså tre timmars dans på rad. guuuddars va jobbigt,men shit va kul! jag är ialla fall dödstrött i kroppen nu.låten vi har på streeten är riktigt funky, "Showdown" men Black eyed pease,så lyssna på den! tjalalala..nu ska jag gå & trötta ut mej fullständigt  på ännu mera läxor,vi hörs,puss!

massa musik & danssteg!

Ciaaoo :)
fösta lektionen klar! &  riktiigt varm blev jag!men det är kul med dans,,eller hur?!.nästa dans ligger redan imon & då blir det verkligen jobbigt,haha x) ska snart gå & duscha & sen något annat...jag är skit trött,men orkar endå ente sova,jag vet inte varför,men jag har bestämmt mig & då är det bestämmt! nu är jag klar här,puss!

7 september.

måndag idag! :) skolan va helt okej & nu är jag sprallig! va med amanda efter skolan,jag suger på buzz:( buuh! hihi.ätit & sånt nu.ska snart iväg & dansa med ellen & amanda.första dans träningen denna termin,ska bli riktigt kul,traalala.har massamassa läxa denna veckan.det är jobbigt..hmm. lyssnar på "sweet dreams" just nu&den är mycke bra enligt miig.aah,det här inlägget blev det inte så mycke med,har svårt att komma på vad jag ska skriva,är stresssad & så.här är i alla fall  en bild på något som är med på min vill ha/måste ha lista :D


jag vill ha mörkbruna tror jag,alltså inte såna bruna som är med på denna bilden :)

autumn,here I come!

dagen har bestått av amanda,springning,zwing it & ännu mer amanda! :) nu en outfit bild,tralala.



tröjan & halsduken är nytt för igår,så det har ni aldrig sett här innan :P


shopping :)

halloj :)
nu vart det lördag eftermidda & jag har shoppat! var på burlöv center med mammi,amanda,agnes & therese. mycke trevligt.vi skulle igentligen gå i stan,men de regna asmycke innan. fem hela timmars shopping blev det. en stickad kofta & en halsduk & lite annat fick följa med mig hem. kameran är borta,så bilder kommer kanskee senare,tjalalal. ska snart iväg med samma personer på resturang.typ "sandras" ?! & sen biooo. tjej dag kan det kallas,jag älskar min släkt! aahh,ska gå & fixa mig nu,vi ses!<3

fredag (y)

hallåå sötnosar!:)
fedag kväll nu & sara har precis gått hem.har varit me henne typ hela dagen,från nio tilss nu,dock har vi varit i skolan också :)  vi kolla programmet vi va med i,tjalalal. vi har även fixat en "vänskaps grej",med en röd mora kniv! tack för dagen.jag älskar dig!



asont :(

Ciaoo :)
jag har riktiiggt ont i min arm.jäkla spruta. & när ja fått sprutan så bara satt "spruttanten" plåstret under blodet,haha! men aldrig mer dit iallafall,det är en sak som är säker.det är sjukt läskigt där.ett helt öde hus,med bara en läkare.bästa vän var med & gjorde det hela lite bättre genom att skratta hela tiden x) ingen läxa tills imon,asnajs! & justfan,imon kommer vår upplevelse (sara,emma,ellens & min) på tv (y)  höhö. nu ska jag gå & fixa saker,vi ses,puss<3


tjalallala,jag är slarvig..

hej bloggen :)
torsdag nu & jag ska snart till skolan.hoppas att går snabbt så att det snart är fredag! jag älskar fredagar ;) efter skolan idag ska jag träffa söta amandapanda kusin! wiho (a   ska också ta spruta,fy fan! det är rkt räligt :( & läskigt.hade tänkt lägga in en outfit bild,men kameran är borta så det går inte,tjallala.antingen så är jag slarvig eller så har nån annan lånat den?! aja.nu ska jag gå & fixa mig helt,vi hörs puss!

hejdå sa emma ;)§

emmas miniminimini data har laddat i många långa minuter nu! :)vi har kollat på top modell & project runaway & en annan hemlis (a) hhhahaha,busiga ungar är vi,det är tillåtet för vi är ikke 28 :D  tjalalala,bara jag & emma and the rest  som förstår,haha. skriver kanske en hiss & diss lista sen,om jag hinner såklart! kiss&goodbye!

datasalen! :D

halloj! :)
det är dryygt! ska va med emma sen,me like me like! amanda sitter breve mig & skickar massa smilisar,honhar nog tråkigt?! tjalalala.

Dagens HISS:  att vi har 70 minuters rast förutom matrasten idag! så jäkla skönt!
Dagens DISS:  att ebuddy bara startar hela tiden när jag skriver här,det är störigt,riktigt mycke  x)


heej bloggen! :) 21.58

Tisdag,har ju inte blivigt något bloggande innan  idag fast jag har suttit här.datan är riktigt seg,myckemycke mer än vanligt! sen har jag inte riktigt haft lust i heller. skolan var nästan som vanligt,förutom att sara saknades :( sen har det inte hänt så himla mycke mer?! nä,för det har det inte.ska snart soovvvaa,jag är trött,igen! :D alltid trött nu,hur blir det då när det snart kommer börja bli mörkt & sånt,ska jag alltid sova då? x) höhö.ähh,det blev ett tråkigt inlägg,I know. men imon.då kanske jag kan få till det?man kan ju alltid hoppas! föresten,spotify är bäst,om man räknar bort den urtråkiga reklamen :D pusss!


RSS 2.0