REAL SUMMER

Heeeej!
sorry för att uppdateringen har varit piss,med det är sommar! att jag alltid kommer på en orsak till min icke bloggning,hehe. idag har jag konfirmerats & det har varit stekhett HELA dagen. typ 35 grader klockan tre. :)
konfan gick jättebra & sen fick jag superfina presenter! även träffat emma idag,saknade flicka!
själva dagen slutade lite annorlunda,bad & massa annat. på tisdag åker jag & la famila till italien i två veckor tror jag det blir! mer än skönt trots att jag precis kommit hem haha.
 
skulle igentligen bara säga att jag bloggar sen när jag har lust för nu tänker jag njuta av sommarlovet! 
ha det bra,KRAM!


fin&annorlunda bild som togs på midsommar,guuud va jag saknar england & alla underbara männsikor!♥

HOME,sweet home.


I'm home again! vi har verkligen haft det superbra! många minnen & mycket shopping. visst har jag sakant alla underbara männsikor här hemma & allt sånt. men ändå. eastbourne var bäst!

att tvinga sig upp skittidigt på morgonen för att sen äta kalla rostade mackor med nutella på. att skynda sig till bussen & träffa massa trevliga männsikor  & såna som är helt körda x).  massa flummiga & jobbiga lektioner för att sen ha hela eftermiddan & kvällen fri.att gå & shoppa närsom,att bara sola på stranden eller sitta & snacka i Gilredge park.  sedan träffas  igen på stranden,på discon eller kanske ute på stan? allt var såå bra! tiden gick så fort & nu när man är hemma känner man att detta var något som man verkligen inte kommer kunna glömma!
jag är så sjukt glad att jag åkte dit.

idag har jag solat & badat hos amanda & även shoppat lite oxå! nu ska jag snart iväg. vi hörs imon,puuuuss!


RSS 2.0