TWO WEEKS LEFT

Hallå sötnosar!
helgen är ju snart slut,men den har varit riktigt bra! jag sov hos sara inatt och igår träffade vi emma&axel :)  skulle ut och fota vid rapsfältet idag,men solen var inte framme och det regnade,med visst de funkade väl ändå.. hehe. förresten har jag ett tips till alla som har wii. skaffa wii dance.sjukt kul! nu ska jag fixa mig lite snabbt för att sen träffa släkten,KRAM♥


HAPPYFACE!
en bild
lite suddig,men två bilder är bättre än en ;)


FOLLOW THROUGH

cha cha! (;
ska snart sova,sköönt. dagen har varit bra,dock så började den med ett slags konditionstest. gick helt okej. sen nu ikväll har jag träffat massa saknade tjejer.super trevlans! kollade såklart lite på talang också eftersom SIMSOAK var med.röstade massa gånger med dom gick inte vidar,synd. så nu är det upp till oss skåningar att rösta fram det enda skånska bidraget till finalen nästa vecka. gå in på tv4.se & rösta på simsoak som wildcard. :D 
somsagt,jag ska sova.
imorgon:
-plugga
-shoppa
-träffa bästaste sara :)

veckans låt: follow throuht,den har jag haft i huvudet hela lååånga veckan & jag evt att jag inte är ensam om det.superbra låt!

puss&kram skumbanan!

BIKINI


snygg&söt!  kanske blir detta 2010 bästa bikiniköp? hoppas de! :) vad tycker ni?

DRESS




hejhej! :)
idag när jag kom hem låg min bliivande skolavslutnings klänning på sängen! det gick snabbt,inte ens tre dagar.
jag är kär.♥  den va ganska kort,men de blir nog bra. tänkte nog matcha med converse om det inte är varmare än såhär,annars för jag skaffa några andra nya skor,haha :)

Dagen har varit bra. var en stund hos amanda efter skolan & ja sen gjort en massa läxa. sjukt med alla redovisningar en dag, 6 st tillomed?! jaja,annars händer det inte så mycket intressant i mitt liv just nu. helgen kommer bli riktigt najs om man räknar bort pluggandet. jag ska träffa massa vänner & antagligen shoppa,wihoo!
nä,nu face book.puss!

SOMMAR


hejhej! :D
idag är de sommar! rirkigt varmt,så jag har varit ute i shorts typ hela dagen,me like! har hunnit med att göra väldigt  mycket idag. tex varit ute med i solen med amanda där vi fotade & hade picnik,summer feelings!
bilden får bli dagens. håret ser lite roligt ut & jag stör mig väldigt mycket på den dära datumstämplen som finns med,menmen. har mina absoluta favis shorts på mej idag. nya för iår och dom kommer från MQ,märket zoul!
nu ska jag gå ut & njjuta lite till utav vädret,KRAM!

FRIDAY

godmorron!
värkar som att det ska bli lika varmt idag som igår,yesyesyes! idag har jag dock super mycket träningsvärk sen igår & även lite huvudvärk. men fredagar brukar bli ganska lugna i skolan,om man räknar bort idrotten som vi har första lektionen.. så jag ska ändå sticka till skolan för sen ska jag ju vara med sara & kolla på song contest & det är ju ett måste,hihi! usch riktade precis blicken ut mot gatan och det regnar ju?! skit. jahapp,hoppas vädret är fint i helgen iallafall så att det kan bli lite solning,detta blev ett riktigt rörigt inlägg men ja,PUSS&KRAM!


CIAO!


hejhej! tänkte bara visa mina favvokläder från hm just nu,som mer än gärna får flytta hem till mig! + Kilklack skorna i "mocka" med blixtlås som också finns på hemsidan ibland,och med ibland så menar jag verkligen det..
idag har de varit varmt ute! de va fortfarande över 20 grader när klockan va runt sju (y)   det gillas mega mkt! :D
hahah,nu orkar jag inte skriva mer  för jag är helt slut.
godnatt!

FOUR








hejhej!
varmt har det varit ett par timmar idag! är det stockholmsvärmen som börjar komma kanske?! hoppas de iaf!
idag efter skolan så har jag fotat lite,misan gjorde mig sällskap hela tiden.
vart man än går så följer hon efter,sött! blev typ bara en massa bilder på henne och naturen. nu ska jag ta & kika i den nya hm katalogen "summer 2010" hoppas jag hittar något fint! KRAM


LIGHT PINK


hallå! :)
nu äntligen efter några dagar så är tröjan fotad,wihoo! tror att jag kanske till o med ska ha den på mej imorgon?!
kul med lite nytt. annars trots att jag har mycket kläder så har jag ändå aldrig något att ha på mig. någon som känner igen sig kanske? idag efter skolan så stack amanda & jag & tränade. måste ju träna mycket nu innan ip-rundan så att jag kommer runt på en hyffsad tid,haha. men det ska nog gå,bara jag får lyssna på NRJ under tiden. bästa roligaste radiokanalen ever! nä,nu ska jag kolla fb & sen öva tyska glosor,buhu!

DET BORDE INTE FÅ REGNA


hejhej!
dumma skåneland som det tydligen måste regna i just idag.ska ju vara på zwing it i stort sätt hela dagen & de har vi verkligen sett fram emot. jahapp,får se hur det går med den saken.hmm,deprimerande inlägg?! ja,jag slutar här. förhoppningsvis så hinner jag fota mina köp så att de kommer upp här ikväll.ha en bra dag,puss!


two photos




hejhej!
kollar just nu på talang. dansgruppen som va först ut var riktigt grymma,shit alltså!
fast simsoak ska ändå vinna tycker jag! :D
dagen har förövrigt spenderats i malmö med ellen. vi har gått i stan hela dagen och shoppat. idag fick jag med mig en svart väska,en jättesöt rosa trekvart armad tröja
(säger man så?) hem. och juste en tuff t-shirt som vi köpte likadana. nu ska jag hämta godis för annars blir de ju inte fredag,KRAM!

DON'T FORGET

hejhej!
jag är sminkad & i stortsätt klar. snart ska jag bege mej hem till sara :)
ikväll klockan 20.00 är de talang & SIMSOAK ska vara med.glöm inte att kolla! dom är bäst.
just nu sörjer jag mitt matteprov som jag fick tillbaka idag..de va skit! dessutom va det bara g-delen. usch!
nä slutsnackat. vi hörs senare,puss!

TODAYS;


detta var då dagens outfit. lite konstigt ansiktsutryck men jaja,jag orkar inte bry mig!

linne: från usa
kofta: hm
jacka: gap
ringar:hm & nån annan jag inte kommer ihåg namnet på just nu :)
leggings: gina
skor: converse
halsduk: MQ

puuh! min svenska uppsats är i stortsätt klar nu,skulle kunna kräka på den! 

CONVERSE


                                             modell:amanda   foto:matilda :)
halihallå!
nu efter skolan har jag och amanda haft en "fotostund" ovanligt för att vara oss ju,hahah inte alls!
blev en massa natur bilder. som den där uppe! vad skulle vi göra utan våra systemisar? exakt inget alls..
vanlig måndag annars och skolan va väl osså som vanligt lite dryg på sina ställen men allmänt helt okej.
DAGNES I-LANDSPROBLEM: när min cykel blev snodd i vintras så fick jag en ny,de va ju dock bra men de finns nackdelar också. min framlampa går inte att stänga av,it makes me crazy.det är heller inte en som har påpekat det utan många..suck! senast idag påväg hem va det en kille på kanske fem år som bara "titta på henne,lampan lyser" & så pekade han på mej..hehe. nä,för nu ska jag ta tag i läxorna & sen äta tacos.puss!

WHEN THE WIND BLOW


hejhopp!
helgen är redan slut ju men på något sätt känns det som att den varat länge. min dag startade vid tio och sen har jag varit på musiklträning & även träffat amandisen. vi va i bjärred & invigde våren med massa bilder! glass blev det såklart också.men de va nära att vi inte kom dit eftersom vi är lite klantiga,hehe...vi missade bussen.de var inte så att vi inte hann dit i tid heller utan vi satt på busshållsplatsen och bara "dedära är nog inte bussen som vi ska med". men ja,efter nästan en timmes väntan med massa "skönsång" & snack kom vi till bjärred då bussen igentligen var påväg mot malmö,HAHA. men så kan de gå om inte haspen är på. veckan som kommer är fullproppad med läxor. inlämningar,prov & läxförhör. fast på tisdag ska vi iväg & sen är torsdag bara en halvdag. de är skönt om något!! :D 

ps. vi  vann basketturneringen i fredags.riktigt bra jobbat allihopa! :D

RSS 2.0