HUMLA


hejhej! :)
såg ni bellatyra show idag? jag vill oxå dubba en film,verkar coolt! dansen gick bra idag. hände en lite rolig sak.
jag och rebecka stod och pratade så flyger de in en humla genom fönstret precis när rebecka öppna de,hon skriker. sen så sprang dansläraren runt med en lång pappers pinne (1,5 m kanske) och försöker döda den,hehe.
lyckades han? nääää. ahhaha.nu ska jag snart sova och imon ärde basketturniring och valborg! vi ska vinna.
sweet dreams!


you only see what your eyes want to see

heeej på er!
tyskprovet avklrat,yes! kändes bra så nu får vi hoppas på att jag kände rätt. har nästan precis kommit hem från 3 timmars dansträning. fullt ös medvetslös! kändes så i alla fall,fast de va kul såklart :)


bilden är sen sportlovet! amanda&jag hade en "foto dag" :)

SUPRISE


hejhej!
en helt vanlig måndag som denna har min "foto vägg" blivigt uppdaterad! med 3 fotoramar till o med. inte illa,de brukar liksom ta lite tid innan jag hinner (orkar) sätta upp bilder,haha.lite smått häftig fågelbild va?  detta är nog en av tio bilder på den. han eller kanske hon ville bara flyga iväg när jag närmade mig med kameran hela tiden ;)
idag är hände något riktigt oväntat (dedära lät konstigt,haha). men iaf,när jag och mina fina tjajor skulle cykla hem från skolan så hittade jag emmas tre tomas sabo berlocker på marken. i tre månader har dom varit borta & nu fanns dom bara där i grusen,tummen upp för de! nu blir de plugg till 100% för de är tyskprov imon!

puss på er!

CELEBRATION

TJO HEJ!
idag har vi varit på möte inför england,de börjar ju närma sig nu! ska bli jätte kul,fast lite nervös är jag allt. jag menar kidneypaj & allt sånt..haha.typiskt mig att tänka på sånt. musikalen idag var mycket roligare än förra veckan & nu har jag varit ute och sprungit.de va inte alls så jobbigt som jag trodde de skulle vara så nu blir väl motivationen för att springa bättre? vi får hoppas de ja! lyssnar på celebration med madonna nuu,har haft den låten i huvet sen i måndags,hihi. ska plugga lite till tisdag & sen bara göra inget alls resten av kvällen,vi hörs!


SPRING

hejhej! :D
sitter vid amnda dator nu med hennes systemkamera brevid. vi har preci varit ute och hennes syster fotade massa vårbilder på oss! fler än vanligt blev bra också,haha. idag har jag även köpt shortsen som jag troligtvis kommer bo i i sommar. från märket zoul,ljusa var dom dessutom. hittade dom igår,fast då va jag för snål hehe.ikväll kommer sara också hit,de blir kul!

puss på er!

08.21

God morgon! :)
äntligen fredag & jag ska snart sticka till skolan. lugn dag där & sen ska jag träffa sara! orkade inte blogga igår,va helt död efter träningen,hehe..förresten, kollar ni på bellatyrashow? jag gör de,oftast i alla fall. ganska kul program.sitter & kollar på gårdagens avsnitt just nu faktiskt. här kommer en länk till de:)
skriver mer senare,puss på er!

DREAM

hallåå :)
hittade nyss en ny h&m katalog. fanns ett par riktigt snygga ljusa slitna jeans shorts,mm..
fick även hem en mobilräkning från usa..inte bra! emma har varit här efter skolan. massa musik,snack & "dans" haha. de va nog allt från idag? tror minsann de. nu ska jag gå och duscha& sen måste jag sy :( over and out!

FEET


hallåå!
de snöade idag!? enbart sjukt. jag som gick i shorts igårkväll..hmm? jaja,min katt ligger brevi mej och sover,sött. hon drömer nog.för hon får sånna ryck ibland,hihihi.hom fyller förresten snart två,tiden springer iväg.
dagen har i alla fall varit bra. skolan gick bra och sen va de tre timmars dans. jättekul nu när vi övar freeze och sånt.även baletten va mer än bara kul idag och de gillas verkligen :) nu s jag hoppa in i duschen och sen öva tyska. puss på er!


FOTO

hejsan svejsan!
nu kan jag äntligen slappna av.allt som jag behövde göra idag är gjort (de lät som att jag har gjort läxor i flera timmar,vilket jag inte har gjort) tillbaka i skolan idag,efter nästan en hel månad?!
de va en kul dag i alla fall och inte heller särskillt jobbig,tummen upp för de! efter skolan var jag och amanda och vaxande benen på wellnesshouse. första gången de nästan va skönt. de va några snabba meningar om min dag.
fotade min katt och lite annat sen när jag kom hem. dessutom var de första gången som jag gick utomhus i sverige i shorts 2010!!!

här kommer vartfall två av dagens





kramar!

SCARF


som jag lovade,fast en dag senare. denna skönheten köpte jag igår. vårig&rolig

as long as you love me

hallåå!
"träningen" är klar för idag. lite tråkigt va de,hoppas på roligare nästa vecka. har kollat runt lite efter skolavslutnings klänning. här kommer en söt som skulle passa perfekt!

inte jätte dyr & finns även i vit :)

MINI

måste bara pröva att skriva lite. pappa har köpt en ny mini data som vi ska ha i uterummet. über söt! 10 tums skärm typ,haha. lite svår att skriva på,men de fukar. köpte bara en sjal idag,blommig va den.ni får se bild senare.
ellens förtjänst,för de va hon som hittade den,hihih. nu har vi lekt med misan,min tjocka katt. hon är iaf större än chester,fast han är ju liten?! jaja,skit samma! vi hörs senare,med bilder (bild).

puss&kram

12.40

hejhej :)
snart kommer ellän och då ska vi ta bussen och så blir det shopping! har varit shoppingsugen sen i tisdags,så passar på att ta bort det suget idag.hoppas jag hittar mycket fint. ni får ha en bra dag så hörs vi senare :)

massa kramar!


NEVER SAY NEVER


Godmorgon!
nu är jag fixad & klar för idag,ska snart bege mig till jöbbet.skulle vela praoa en vecka extra,så kul är de,hihih.
fick vakna halv sju idag,pappa fyller år så skulle gratta honom..
igår va jag på center syd. så sugen på att shoppa vårkläder nu. h&m hade jätte mycket fint! har gått förbi veromoda & gina också,nä jag slutar här.de räcker nog med att säga att jag vill shoppa! efter jobbet ska jag vartfall träffa amanda och sen ska vi dansa. effektiv dag va? yesbox!
så vi får se när nästan inlägg kommer,puss&kraum

I WANNA BE FOREVER YOUNG

Jag är såhäär glad! min dator är rensad,men i funktion!:D:D:D:D:D:D:D happy face.
om du läser detta emma såå ska du veta att jag log väldigt stort när jag skrev de två orden! HAHA
snart ska jag sticka och gratta välrdens bästa sara!  riktigt soligt ute idag & de gillar vi starkt,eller hur?
Ja gör de i alla fall. sitter och lyssnar på young forever med Jay-Z,helt okej låt,tillomed ganska bra faktiskt..yeah!
nu ska jag måla mina naglar röda. svart avskavt nagellack har jag haft i nån månad nu,inte orkat,inte velat ta bort de.men idag! de ska bli rött. vi ses nrä jag kommit hem ikv.ha en bra dag,puss!


summer


Ciaooo!
mina ben värker bokstavligt talat. men dansen gick i alla fall bra & va väldigt kul :)
imon fyller finaste sara 15! hela dagen/kvällen kommer spenderas med henne,wihoo!
min dator är sönder igen,jag som va så glad för att den va "lagad". exakt allt kommer försvinna från den
(fast de flesta bilderna har jag ju sparat) som tur är.men ändå..
näääe,jag ska inte ta ut det sura på er. ska ju vara roligt att läsa en blogg,inte tvärt om.
vi säger såhär istället. jag blir överlycklig om den blir som vanligt sen igen! :D

nu väntar duschen,vi hörs pusss!


MAKES IT HARD TO KNOW which road to go


hej alla fina bloggläsare!
har precis kommit hem från en liten shoppingtur med mammi.
inte så mycket fick jag med mig hem,men en rikrigt fin ring i alla falll,alltid något! hihih. denna fyndade jag på hm..lite förstor dock.men jag kunde inte låta bli, kanske att någon känner ingen sig? :D HAHA. idag när jag avr ute typ vid två så hade jag bara t.shirt på mej & ja frös inte,WONDERFUL! älskar verkligen våren. borde inte ta så långt innan man kan börja använda ballerinaskor & shorts,kanske bara en månad om vi har tur! :D
Just ja! för er som gillar ramlösa. måste tipsa om dom nya smakerna rabarber & smultron,såå goda! (y)

see u soon


blue

det blev blått idag :)
vad tkr ni, ska de vara blått,grönt (som innan) eller någon helt annan färg som bakgrund?


ps,idag är de bara två månader till sommarlovet och england! :D:D:D:D

DID I THROW IT AWAY?

hey sweetie
har precis varit ute och fotat lite med en kompis! älskar att sommarn börjar närma sig. jag som var beredd på ett kallt sverige närjag kom hem i måndags. med icke,me like a lot!  blir prao denna veckan som kommer också. 
och det betyder sovmorgon,roliga dagar och inga läxor,yey! nä nu skajag inte slösa mer på er dyrbara tid,vi hörs imon, puss&kram


SÖNDAG

gomorron,hej eller hallå?!
ska snart sticka och möta upp ellen och amanda för musikalträningen. flera veckor sen sist och jag har glömt att öva på låten,oupps! jaja,sen så blir de direkt till släktkalas igen för amanda och mej.mysigt!
skriver antagligen ikv med någon intressantare info,ihihi

puss&kram

IN MY HEAD


Ciaooo!
hemma igen. låter bilden tala för sig själv,HAHA!  nu ska jag gå och skynda på mamma,jag är ju hungrig ju!
vi hörs kanske senare ikv när jag lekt klart med amanda. yes,see ya soon


SUNSHINE

hejhej :)
är hos emms nu!hon fixar sej så jag passar på att blogga lite,yeah! imorse blev det en liten spring tur  skogen för mig,typ ett halv år sen sist? men nu ska jag fan ta mig börja springa nån gång i veckan igen..ja för fan! hiihi
tror vi tar lite foto,käkar glass (måste ju inviga våren med det bäta som finns) och självklart blir de massa snack också idag,som alltid! :D
vi ses när jag kommer hem,puss!

23.15

Heeeeeej! :)
hemma igen nu. jag var typ sämst på bowlingen. och vi var 15 personer där,HAHA! just nu lägger jag in alla mina bilder på en extern hårddisk.min dator är sönder,så den ska skickas in nu i helgen nån gång hoppas jag. ibland går den att starta och ibland inte?! lika bra att ta över alla bilder då om dom skulle försvinna ju :)
kul med lite nya besökare förresten. fortsätt besöka och kommentera vetja! :D

godnatt!

ME TONIGHT


jeans-cheap monday
linne-billabong
skor-converse
kofta-gina
armband-pandora (ett fejk & ett riktigt)

nu sticker jag,puss

SHOPPING IN THE USA

Här är lite av de jag köpte i landet jag älskar! :D

levis stuprörs jeans :) ångrar nästan att jag inte köpte fler.

gott va de ja! :)

mitt bästa köp! satt som en smäck! (a)
såg detta linnet på Forever 21's hemsida innan jag åkte. de va även de första jag fick syn på i affären.
jag var tvungen, kärlek vid första ögonkastet. så sött..
v urringade t-shirtar

ja,vad kan detta vara? ;) mina framtida favvo skor kanske..? (har bara använt mina blåa änsålänge)

en bikini blev det oxå :)

ögonskugga från lorèal

de va de jag orka fota,nu ska jag fixa mig inför ikv,KRAM!

April 9, 2010


Tjo!
FREDAG, och de betyder? JOO,ledig i 2 och ½ dag.wiieeee!
"jobbet" va kul.fast min sötnos var inte där.snyft. satt i alla fall ihop buketter och gjorde en dekoration. tre timmar tog den sista! men de va kul,ingen bestämde hur de skulle se ut,utan jag bestämde själv. fick material och sen va det bara att börja. om några timmar ska jag på släkt kalas.inget vanligt utan vi ska bowla och sen äta på dahls.
i helgen ska jag hinna träffa emma och sen antagligen amanda,perfekt! sen på söndag bli de gudstjänst,dans och ytterligare att släktkalas. april är alltid fyllt med kalas och de är även hösten alltid,tur att släkten bor så nära (i)
äähh, vi ses senare,puss på er!

SWEET DREAMS

Hej alla glada!
börjar detta med att berätta hur glad jag har varit idag. det har för fasen varit 15 grader ute, über najs!
så det blev första gången som jag använde min nya jeans jacka från usa. härligt!
imorron är de ju redan fredag,veckna har bara försvunnit känns det som. man kommer till praon,äter,går hem och sen helt plötsligt ska man gå och lägga sig?!  jag fattar inget alls..
nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla tv,godnatt!

WEDNESSDAY

Tudello!
jag är så himla glad,min dataor funkar igen! såklart inte min förtjänst (jag är så förjävla oteknisk) haha.
jobbet var kul idag med. planteringarna gick bra,vi agerade målare (mitt hår blev svart),snittade massa blommor & fixade i butiken. va med emma och michelle sen ju,saknade tjajor dedära! juste ja. råkade klippa mig i handen  om någon där ute skulle vilja veta.de gjorde faktiskt inte alls ont. skulle ju igentligen bara dela en pinne i två delar.. sånt som bara händer med dagisbarn.hihi. nä,nu ska jag gå  ska  med pappsen till center syd :)

puss på er så länge!


09.18


Godmorgon!
en dagens outfit bild fick det bli,haha. min data går inte att komma in på,suck. det bara kommer upp en massa text och det går inte att avbryta så det fick bli familjens stationära idag istället! funkar ju de mä.ska snart iväg till "jobbet" :) senare ska jag antagligen träffa emms och michi,trevlans trevlans!

vad har jag på mej idag då?
T-SHIRT- gina tricot
HALSDUK- vila
BYXOR- nya från levis

tänkte ha mina blåa converse och en svart jacka till ;)


RASPBERRY


Tjabba tjena hallå,vi säger så.hejdå!


HAHAH,nä inte alls kul.
jag är bara lite över speed just nu. hmm? jo,jag är såhär efter trött.så snart så  kommer jag antagligen bli
dö trött! sitter och pillar i mig frysta hallon nu. frysta är mycket goare än att äta dom färska (i) eller hur?:D
har tränat ikväll.  speciellt streeten va superkul! inte så mycket dans utan mer övningar,freeze av olika slag,hehe.sen kommer vi då till baletten.jag tänker inte skriva mer än så.jobbigt är ända ordet!
över till något riktigt bra! en av mina absolut bästa vänner sitter snart i ett flygplan påväg till svealand,yey! bra att veta ju,.. ;)  detta är faktiskt min tredje uppdatering för idag.lite stolt känner jag mig allt,thihi. ska försöka att hålla det nästan så under praon,typ inga läxor och sånt som tar tid ju.

vi hörs snart igen.KRAM



SPIN AROUND

HEJ&HÅ,SNABBA PÅ! :)
ungefär så brukar det kännas på tisdagar,haha. men inte idag,nästan en timma på mig nu  istället för en halvtimme,mega skönt! praon va kul,även fast vi nästan bara städade. har ju sara där så alltid finns det något vi skrattar åt,thihi. imorgon ska vi plantera,wish us good luck! :D
nädå nu ska ska ska jag ta tag i mitt liv & faktiskt packa upp min väska. de är de värsta med att resa. de är ju hur kul som helst att packa,speciellt om man får ta med sig hur mycket som helst ( funkar oftast inte) men sen när man kommer hem så kommer de jobbiga & tråkiga..hehe


Part one

Här kommer lite bilder som jag fixade till i morse. ska snart sticka och möta upp saknade sara! sen blir de prao i en blomster affär med henne,hihih. 10-15 varje dag= sovmorgon=mega fett mkt sköönt! :D:D:D





HAHAHA,de ser ut som att jag dränker delfinen,med den överlevde faktiskt! tur för mig... :)





vi åkte en båt i någon sump mark. jag va livrädd i början :P 

avslutar med denna bilden,nu måste jag susa. puss&kram på er!

HOME,sweet home

Tjosan!
jag har annlänt hem till kalla sverige igen,buhuuu! skulle ju inte sitta fel med några extra dagar därborta på stranden... dream on lilla flicka.
resan har verkligen varit underbar. fylld med upplevelser,sol,bad & självklart shopping! (a) just nu sitter jag i sängen med datan i knät. systemisen är kopplad till min data,så snart får jag se reslutatet av alla dessa väldigt många bilder som tagits.senare är de bara att ta tag i väskan. proppfull med kläder,både nya och gammla. yey!
åhh,just ja! jag fick med mig två par converse hem oxå. stoooooor kärlek till dessa underbara skor.
jag vet jag  bara  babblar på om allt möjligt,lite sleten så vi skyller på de,hehe. 26 timmars hem resa då 13 va på flygplan är jobbigt.
men jag överlevde för med både NEW MOON OCH AVATAR så kan man väl inte göra mycket annat?!
en del ben&jerry's har jag oxå förutom alla cola lyckats få i mig där borta,yummie!
känner att jag saknar vännerna otroligt mycket nu. får träffa några imon iaf. fast inte min mandapanda för hon är kvar i usa tills onsdag,fuskisen! ;d 
  lägger kanske upp lite bilder här sen,aaau vi får la se :)

pussspussss!

BLACK AND WHITE

Cha cha!
kom precis hem,konstigt vad man kan vanja sig snabbt va?! jaha ja, till hotellet da i Orlando. heldag pa Sea world kallas de.typ 30 grader varmt? men jag ska inte klaga for jag alskr ju solen,ihh. riktgit coola shower & jag sag spackhuggaren som dodade sin tranare for nagra veckor sen.raligt. ni far sakert gissa er fram for vad har star, battre de an ingen bloggning alls kanske. & juste ja, igar.. va och badade med delfiner. sa haftigt!
man fick aka efter dom och sant. de va ett jatte strort vatten land som va uppbygt da ju,fast de sag liksom inte ut sa med saltvatten,sand och allt sant. funderar pa att ga ut till poolen dar alla andra ar.
ja de far nog bli sa, jag vill bli brun!

puss&kram

RSS 2.0