HELLO

heeeej :)
super bra har i USA.ar i Orlando nu. shoppat rirkigt mycke idag,PRIME outlet heter de! mega stort och billigt. imon ska vi till discovery cove och bada med delfiner. lite spand ar jag,hihi. forlat for konstiga bokstaver..
jaja,hoppas allt ar bra med er,har ar allt prima ballerina

puss.

HEJDÅ!

tjoohej!
väskan är nästan packad och jag har tömt ut hälften av det som igentligen skulle med. bra jobbat ellen! HAHA
fick ett papper av henne med köpcenter jag ska besöka. vilket jag definitivt kommer följa. ska snart sova,eller ja hur mycket det blir av sovandet återstår att se. antagligen bara en timme om jag har tur. inatt klockan tre sticker vi och jag kommer hem igen den femte april.alltså nästan om två veckor. ville bara säga att ni ska ha de bra! hoppas ni får mycke godis i era påsk ägg..
bloggadet kommer antagligen bli uselt när  är i USA.har ni tur ( eller kanske jag ska kalla de outur?) så skriver jag något inlägg. :D
jajja,resfebern har kommit och nu ska jag leta efter mina ballerina skor.
pusss!

Dagens;



Dagens bra saker; att skolan va riktigt skön. vi bakade & hade bearbetningstid,me like me like!
och jag har bara en skoldag kvar nu. :):):):)

Dagens dåliga;mega mkt läxor och jag fattar inget alls av kemin. jag skar mig på rakhyveln idag. ajajaj va ont de gjorde innan när jag och amanda va o vaxande benen. fast de finns faktiskt ett plus och det är ju att jag har finare ben nu :)

jajaj,min dag i korta drag.ha de bra så länge. ska förslka uppdatera imon.puss!

BACK IN BUSINESS

hej hej!
allt bra med er? själv mår jag jätte bra faktiskt. har väl inte bloggat sen i tisdags tror jag,menmen.de är så sjukt mkt nu med allt.kvällen har spenderats hemma hos mina kusiner. både min familj & deras åker ju till usa nu i veckan,fast till olika ställen & jag saknar redan min bästa amanda,vi som brukar träffas så ofta! som tur är så träffas vi ju några timmar till innan det är dags att ge sig av.kusinkärlek.
annars springer jag mest runt & packar. hela min stora matta ( typ 2x1 m) är övertäckt med saker jag ska ha med mig,hehe. får väl försöka sortera ut lite så att de förhoppningsvis nya sakerna jag shoppar oxå får plats,de skulle ju faktiskt vara ett plus!
 älskar känslan man får när man vaknar & vet att de är idag som man ska åka iväg. håller ni inte med?

see u!

SUMMER


mina favvisar från H&M's sommar kollektion! ursöt bikini..och för att inte tänka på shortsen som man kan matcha med den vita tröjan,ge mig sommar nu nu nu!!!

I DID MY BEST TO KNOW THIS


Cha cha!
blev genast jätte sugen på coca nu när jag såg bilden! mmmm..
sitter med daten i knät och skriver & aa,allt är väl bra här :) har dansat idag en massa. riktigt kul!
alla va typ över trötta, ni vet då när blir helt så jätte flummig..? massa skoj där i alla fall.
nu är so provet över som jag pluggat satan till. ganska svårt,med hoppas de gick bra. har igentligen många läxor som jag skulle ta itu med,men jag känner inte alls för det,mycket roligare att sitta vid datan,huh? överbäst på att skjuta alla läxor framför mig. visst är de underbart att våren på på väg?! jag    ä l s k a r  solen.
see u!


IF I WERE RICH




HEJHEJ!
min gamla & min nya header här. vad tkr ni, ska jag behålla den nya eller ha den andra igen? thihi.
jag blev sugen på att knåpa ihop en innan idag, så de fick de bli. med hyffsat nya bilder och lite färg.
solen har lyst i stort sätt hela dagen,härligt. jag har varit och shoppat lite med mamma. klöpe bara lite av det som behövs! men hittade ett par jeans shorts som jag föll för. dock kostade dom några femhundra lappar för mkt! 
drömer jag fortfarande om dom när vi kommit hem om lite mer än tre veckor och dom finns kvar så ska jag bannemig köpa dom. hahaha,de va verkligen kärlek vid första ögon kastet,lite slitna & väldigt sköna,yey!
nä nu ska jag snart bege mig ut & kommer vara borta hela kvällen och antagligen en bra bit in på natten.
vi hörs imon,pussochkram

where ever you go



dessa två är några av mina favoriter! skulle ju vara så snyggt till våren!
kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill ha den "enkla"  eller inte. har provat den nedersta på jc massa gånger och den är ju riktigt fin. med ett par stuprör & converse så skulle det bli prima ballerina!
jaa,vi får se.ska försöka sluta tveka och bara bestämma mig.

vad tkr ni är snyggast? med detaljer eller utan?

some good things


hallå hallå! :)
hoppas allt är bra med er? jag mår själv jätte bra. just ja,bilden. sara och jag köpte b&j's efter en jäkligt slitsam dag i skolan,host! men de är ju så sjukt gott. GO ICE CREAM! jag tycker nog att pfish food är godast änså länge av dom jag smakat,vilken är er favvo smak? nu känner jag att detta blev ett helt och hållet glass inlägg..
men skit samma,så kan det gå ibland. nu ska jag kolla runt på lite olika sidor.jag skulle vilja ha en skinnjacka! :D
kram

21.41

Tjohooo! :)
jag är hemma från dansen & allt sånt nu. trots den tråkiga dans "nyheten" om den inställdda vårshowen så var dansen roligare idag än vanligt. kan bero på att vi har en rirkgt cool dans till "They don't care about us" ni vet den från this is it med massa soldater och sånt. över till vår showen dådå. vi har varit med i tio år och det har verkligen varit den bästa veckan på hela året.känslan och allt, jag vet att ni som dansar förstår.får bara hoppas på att de löser sig to the best in the future.(min eneglska är kanke lite felig,men isåfall är de ju svengelska :p )jajaja,ha en bra fredag imon för de ska jag! jag och sara ska köpa b&j's och ha det lika bra som varje fredag. pussochkrampåer


SUNGLASSES








Hallå allihopa! låter bilderna symbolisera det mesta av min måndag. träffade sara & sen malmö med mammi.

solglasögon- riktigt fynd från h&m,priset ser ni ju själva om ni kollar noga.
shoppingpåsar-hmmm,shopping?!
mat-sallad a la sara och matilda :D
jeans- cheap monday från weekday tror de va 400:-

kram!

NAIL POLISH


Godmorgon alla morgon pigga!
vaknade för en stund sen,men är inte alls trött,hmm? när hände de senast? aldrig!
i fredags målade jag & sara naglarna. ett fint lite udda blått nagellack blev de. jag har alrig varit mycket för nagellack, för att jag har så fula naglar kanske? men nu har jag det nästan alltid.
de liksom piggar upp en outfit,speciellt om de är något färgglatt.
fast svart nagelleck kan ju oxå vara så sjukt snyggt! fransk manikyr skulle endå aldrig funka på mig,thihihi.
så jag får leva med färg på naglarna istället..

denna sändagen kommer ungefär att se ut som vanligt. fast utan ångerst.
Because I'm free from school tomorrow. annars hatar jag när helgen går snabbt.
om nån timma ska jag iväg på musikal träningen sen efter de blir det att träffa amanda! krampåer!

00.43


hej på er!
är hemma nu igen. movies were great! alltså en sak som jag störde mig på idag: mina popcorn på bion va helt sega & jätte mega saltade. jag kunda bara äta hälften :(  men jaja,annars har dagen varit prima ballerina!
sitter i min säng & bloggar,men ska snart sova tror ja.men först logga in på facebook,pussochkram

tillbax! :D

heeeej!
länge sen ja bloggade nu,ja vet. men mitt liv har verkligen varit upp & ner,jag har kännt mig halv.att mista en person man älskat så länge är svårt.

men över till något roligare! jag är hos sara nu. vi har precis krängt b&j,New York Super Fudge Suprime blev det idag,jag älskar glass! provade percis den nya sorten algrensbilar med choklad utanpå,god faktiskt även om inget slår de vanliga! thihi. ikv ska vi ( ja & sara dårå) iväg till malmö & se filmen valentine day.tror den heter så?!
mysigt. :)

en höstig bild från 09,lääääängtar tills man kan gå utan tjockis jacka igen..

 ha det bra allihopa,så ska jag försöka blogga lite mer från & med idag,sounds great!


RSS 2.0